Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dissabte, 14 de gener de 2012

ESPECTACULAR

Després d'un començament d'any una mica irregular per culpa d'un malaït refredat, aquesta setmana ja ha estat de les que et quedes satisfet.
Començava el primer dia de l'any amb un mar i muntanya molt dur. L'alimentació dels dies de Nadal no ajudaven gens a un bon entrenament.
Després encadenava sessions de rodillos i carreres a peu,
fins avui.

Quan et despertes d'hora al matí i mires com està el carrer per darrera les cortines, desitjaries que no estigués tant glaçat com els altres dies, però veure el termometre a -4 o -5 Cº no ajuda a voler sortir a pedalar.
Encara que quan ja has esmorzat i t'has tret la son de sobre comences a posart-te nerviós per poder sortir el més aviat possible i complir amb el màxim.Al final a les 9h pujava a la bicicleta per començar a fer girar els pinyons.
La carretera sembla una joieria, brilla tota de petits diamants, cada curva de baixada precaució al màxim, les zones a on  fa dies que no hi toca el sol semblava que hi hagi nevat, el botellí d'aigua congelat, però per totes aquestes sensacions han fet que hagi estat una sortida espectacular.
Sortida amb uns primers 50 km amb 1000 mD+, després ja més planera i més velocitat. Buscant molt poques pedalades per minut (pppm) i si molta força. Quines ganes tenia de fer una sortida així.A Taradell

Tota la roba que m'he hagut de posar per no passar fred
i que ha funcionat perfecta
 Al final han estat 3h per fer 80 km. i 1200 mD+. Les pulsacions una mica més altes del normal, 142 Ppm.
Ja tinc ganes de sant tornar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada