Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimecres, 28 de setembre del 2011

100x100 Tondo

Per fi una estona per poder posar fotografíes de la Marxa de dissabte.
Amb un recorregut molt atractiu ens presentavem el dissable per homenatjar a Xavi Tondo, segons qui el conexia, una gran persona.
 Portavem molts dies parlant de les ganes que teniem de fer una marxa com aquesta. Coneixiem el lloc i això donava un plus a les espectatives. L'arribada a Vallter es presentava com a un port molt dur. Cadescú de nosaltres teniem les nostres pors.
Jo, personalment portava una setmana molt dolenta, amb una lumbàlgia de campionat. Les meves anades i tornades del fisio eren constants. Ibos i relaxans a dojo. Aquesta situació en cap moment em va fer pensar amb el clima, l'únic que m'espantava eren les lumbars.
Al final doncs. l'esquena perfecta, el clima dolentíssim. L'aiguat a la zona de Banyoles- Mieres són dels aiguats que es recorden.
En fi,
Mentres uns quants decidien plegar a la curta, jo continuava com a  mínim fins a Setcases, aixó si, amb roba seca i més ben preparat per la pluja.
Llàstima, perque, el que gràcies a l'organització hagués estat una marxa espectacular, va acabar en el record de molta gent, l'aigua caiguda.







FELICITATS PER LA MARXA I.....
SEMPRE ET RECORDAREM XAVI.