Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 18 d’abril del 2010

Bye bye John... hello Mavic

Si, si,si !!! Jubilació merescuda a les sabates que durant deu anys m'han acompanyat per tot arreu enganxat als pedals. Feia molt temps que en buscava unes. Hem costa molt trobar sabates que m'agradin, tant d'esport com de carrer, i aquestes m'agraden. Són molt i molt comodes, la pell s'adapta molt bé al peu i són molt lleugeres.
Les deu diferencies no tenen premi
......................................................
2000 metres de desnivell positiu!!

Avui ruta per el Montseny amb l'intenció de veure ciclistes de la cicloturismada de Granollers. He anat direcció al Montseny. Primer he pujat la Roca i volia anar al Collformic  per trobar-los de cara, però la sorpresa ha estat que el Collformic el feien ja de tornada per tant canvi de plans i ..... cap a Santa Fe, aqui si que els he enxampat. He arribat a Santa Fe i ja aqui me afegit amb uns quants. Hem pujat fins a Sant Hilari per el Coll de Revell, cap a Collsesplanes que l'he pujat al revés del que sempre el faig, trencacames fins a Seva i al final he acabat de pujar Collformic.
Sorprés del bon ritme que he portat tota l'estona i amb tanta bicicleta moltivació a tope. Sortida de muntanya a munt i a vall, no era la meva intenció d'avui perque hem notava el cos més adormit que els volcans d'Olot (setmana volcànica), però desprès de la primera hora la cosa ha canviat i el cos s'ha despertat com....Eyjafjalla.




En una sortida de desnivell possitiu notable els numeros han estat de 115 km amb 4:03:12 a 150 ppm i 4039 kcal. 
Cada dia una mica millor.
Neo o nena, nen o nena, jo ja ho sé,.... serà un/a.........