Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dijous, 15 d’octubre del 2009

Comença el Tour



Si, ja comença la volta ciclista amb més nom, encara que ja fa temps que ha perdut l'esperit competitiu que s'espera d'una carrera amb tant nom, comença el Tour de France. Dic que comença perque ahir es va presentar el recorregut 2010 i sembla que hagin fet una volta a la mida de Contador, menys contrarellotge i més muntanya. Dos cops el Tourmalet hem sembla exagerat quan hi ha moltes més muntanyes per no haver de repetir ports per molt mítics que siguin. Sembla com si haguessin de recorrer a moments mítics per poder recuperar la màgia del Tour de Feance. Armstong portarà un equip fet a mida per ell, Contador continuarà a Astana? Crec que Astana no correrà el Tour perque sempre nevega a dues aigües i no acaben de ser joc net. Fitxarà per el Caisse-epargne juntament amb un corrador com Valverde ara que ha guanyat la Vuelta quan es creia que no podia ser un corrador de tres setmanes? Podria acabar al Quik step cosa que no sembla mala cosa?, encara que molts voldrien un equip totalment espanyol i que Contador fós al lider, i a més, que Fernando Alonso fós el que pagués, sembla un tonteria però els rumors i són. Temps al temps.
Tornan al Tour bona alta muntaya i només una crono de 51 km per fer que l'espectador de casa no canvii de canal per aborriment per només veure els últims 5 minuts, i si hi ha sprint vist el d'aquest any ja no té cap sorpresa: .......i guanya Cavendish.
Bé, comença el Tour que per fortuna de Valverde no passa per Italia cosa que no crec que ho facin com un favor al numero 1 de la UCI i potser volen adoptar la formula que ha funcionat tant bé a la Vuelta ,com comançar a les terres que el ciclisme és més que un esport. Durant uns quans dies la Vuelta ens va fer oblidar la realitat que envolta el ciclisme a Espanya. El Tour per nom no li fa falta però desprès d'aquest últims anys tot si val, si tenen que començar a Holanda o Bèlgica no hi ha problema, tot sigui per l'espectacle.
Que comenci la festa!