Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 3 de gener del 2010

NOU ANY, NOVES AMBICIONS

Primer de tot bon any a tothom i que la salut ens respecti a tots per poder continuar pedalant i poder portar a bon port els nostres desitjos per aquest nou any que ja amb el numero 2010 té més bones prespectives que l'any passat.

Avui ha estat el primer entrenament de l'any. Aquest dies he aconseguit no pujar pes tot i els dinars i sopars de festes, cosa molt important per continuar pedelant amb ganes.Ha estat gràcies al no parar de fer exercici, sobretot al no parar de correr.  Per estrenar l'any una sortida suau de 63 km cap a Moià, L'Estany, Fontfreda, Vic. El temps ens està respectant molt amb el fred, tot i que aquestes dues útimes setmanes tenies que mirar el cel per veure si queia aigua o podies sortir a entrenar sense mullar-te. Avui feia una temperatura molt suau per poder entrenar, tot i que estem a ple hivern. Per això he volgut sortir amb bicicleta de carretera i no de muntanya. El meu pla de cada any és no tocar la bicicleta de carretera durant tres o quatre mesos d'hivern però cada cop que la veig allà penjada m'agafa una anyorança que no m'hen puc estar.
La pujada a Collsuspina és de les que et dóna confiança per no parar ja que et permet sempre pujar amb un punt més. A més quan arribés al començament del port ja notes que les cames d'han escalfat prou bé. Un cop passes Collsuspina la baixada fins a Moià és molt rapida i algú de carreteres es va adonar que la carretera estava feta un nyap i des de fa uns quants mesos l'han arreglat prou bé, un motiu més per mantenir aquesta sortida entra una de les preferides. Si es vol continuar pots arribar fins a Manresa i fer la sortida d'un centenar de km, o bé anar direcció a L'Estany i fer la sortida més curta. La carretera de Moià a LÈstany és un trencacames que més val no forçar per el que pugui venir. Ja la pujada direcció a Santa Eulàlia de Riuprimer és curta però intensa.
Per cert, ja  he fet la carta als reis i aquest any necessito una manxa per algún que altre problema que he tingut aquest any. M'he decidit per una d'aquestes que porta la bomba d'aire comprimit.

Un altre tema.
L'últim dia que vaig anar a Barcelona hem vaig adonar de l'última moda que ha arribat a la ciutat pel que fa a bicicletes. Agafar quadres de pista, sense canvi i adaptar lèix del pedalier per poder circular amb més comoditat. No sé si la moda ve d'Europa o d'Àsia. Si més no fet amb gust i diners el resultat és prou atractiu.
























Aniré penjant més bicicletes que n'hi ha molta varietat.