Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 15 de juliol de 2012

Apurant al màxim

Aquest any molt poques vegades he baixat a la platja amb cotxe. M'he acostumat a anar-hi pedalant, buscant rutes cada vegada més exigents i allargant cada cop una mica més.
Ahir va ser el muntanya-mar més exigent de la temporada. Els quilòmetres i el desnivell del final de la ruta així ho indiquen.
Començava direcció Taradell, per fer el primer port del dia, la Roca, direcció a Viladrau i poder enfilar direcció a Sant Marçal. Què dur que trobo el tram de Sant Marçal fins a Santa Fe, fins que no baixes és una carretera que enganxa. Després direcció Mosqueroles, pujant a Santa Elena, és a dir a les antenes,aqui una llarga i perillosa baixada fins a Sant Celoni. 
A diferència d'altres vegades, trevassava cap al Maresme per la pujada que va de Cardedeu fins a Dosrius. A la que arribava a Mataró la Laura em truca i em diu: - si vols allarga que encara no venim.
Poc m'ho penso i enfilo Sant Vicenç amunt. És un tram de 3 kms amb rampes molt dures. Les cames ja van molt tocades però un gel m'ajuda a seguir. Ja desprès d'arribar a Arenys arribo al final del meu desti desprès de moltes voltes i molt content d'haver pogut allargar al màxim.

138 kms, 1750 mD+ amb 4:40 min. Com deia avui, m'hagés menjat fins i tot el ferro de la paella. Quina gana!!! 4479 kcal cremades.