Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 16 de maig del 2010

I love cycling

Estimo la bici. Hem sap greu la gent que no pot disfrutar d'aquest esport de la mateixa manera que ho puc fer jo, la Laura, la Sílvia i d'aqui un temps no molt llunyà, en Marc.
Així de clar ho dic després de la sortida d'avui que ja m'ha quedat al meu disc dur intern. Ha tingut de tot: caiguda tonta, per culpa de la caiguda he trencat un troç de manillar ( m'estic convertint en especialista en trencar carbono), problemes mecànics, m'he perdut,.... tot i així, sortida de les que quan arribes a casa tens un somriure que no el pots esborrar fins que caus rendit al sofà.

Sortin de casa direcció a Roda, per anar a Manlleu, Torelló i pujar cap a Cabrera sense parar. Tota l'estona de pujada amb Bellmunt a l'esquerra i més lluny el Pedraforca. Impressionants vistes dels Pirineus nevats. El camí fins a Cabrera pujar, pujar i pujar, sense parar de pedalar. La part de l'Esquirol i de Cantonigrós no deixa descans a les cames. A més  per culpa de la caiguda he anat adolorit tota l'estona, que encara ha posat més canya.




Continuo fent amics.



Al final amb les cames cremant he acabat amb 3:45:22 minuts a 145 ppm i  3345 kcal. Destacar que és la sortida de MTB més llarga de l'any amb 75,35 km. Gas al pedal i no parar!!!!!!!!!!!!

Tema a part,
avui aniversari de la mama, hauria fet 72 anys, FELICITATS i gràcies.