Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 7 de març del 2010

Fora dubtes

Avui diumenge, desprès de les males sensacions de dijous tenia molts dubtes del meu estat físic, més que dubtes hem preocupava i tot, però de seguida he vist que seria molt diferent. He començat amb 30 km de pla fins a Manlleu passant per Roda. Bastant troç amb un corredor de CNVic que m'explicava com li havia anat la duatló de Manresa, estava regenerant cames desprès de la cursa d'ahir. Ja després de Manlleu he buscant desnivell direcció a la Trona, bona pujada amb molta força la primera part de la pujada. Després del pla intermig que hi ha, la segona part de la pujada amb una cadencia més lleugera.
Direcció a Prats m'he creuat amb un grup bastant nombrós de CC Manlleu. Al final els últims 10 km acompanyat per un ciclista de Roda han estat bé per deixar anar cames.
Tot i el fred cada dia es veuen més ciclistes per les carreteres osonenques.
Els numeros són: 3:04:00, 87 km amb 1100 metres de desnivell possitiu, 2342 kcal. i 141 ppm.
Per cert. Avui el matí, mentres les meves princeses encara dormien he aprofitat per fer un test del Polar. La sorpresa ha sigut que el meu VO2 max ha pujat 2 punts. Ara està a 53 i les ppm en repòs estan a 45. Està prou bé per estar tot just a principis de Març.
Continuar amb ganes i disfrutar de les dues rodes, que és el més important.

Papa, anem al park?

Dissabte de família