Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 20 de juny del 2010

Cames ajudeu-me

No hi manera.
Ja fa dies que les cames no van fines sobre la bicicleta. Costa molt que s'escalfin i quan ho fan no responen. Fan mal. Amb la carrera a peu és molt diferent, cada dia em sento més bé. Me acostumat a sortir dos dies a correr, preferentment a primera del matí i  la veritat és que em sent molt bé
Avui pujant a L'Esquirol per agafar calor, el cos no funcionava. Les primeres rampes ja costaven i el vent no hi ajudava gens.He seguit el pla de ruta d'avui, mitja volta i direcció a La Trona. Aqui la cosa ja ha estat diferent. He pujat a un bon ritme, a més m'han agafat tres del CCVic i em anat una estona plegats, encara que portaven més bon ritme que jo. Ells han tirat cap a Berga i jo,cap a Perafita. Sempre que passo de Perafita  a St. Bartomeu penso que és la carretera a on més treballen els canvis, trencacames a tope.
Destacar l'espectacular dia que feia avui, no per pedalar ja que el vent emprenyava, però aquest vent que emprenyava també netejava l'ambient i les vistes eren espectaculars. Pujant a Cantoni, el Pedraforca a la meva esquerra, i tornat per la carretera de Perafita, Montserrat a la dreta.


Aquesta setmana  que comencem adaptaré les sortides als tres sies laborables i quatre de festius. 
Tinc ganes d'entrenar per el costat del mar.
Ja es veurà!