Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 11 de desembre del 2011

Bona setmana

Entrenamet dia a dia, i setmana a setmana. Aprofitar el màxim de temps possible i aprofitar cada minut de rellotge que es pot.
Començava dimarts amb una sortida a peu amb un ritme suau. 75 min per fer 14 km, amb les pulsacions molt ben controlades. Fred i humitat al llarg de tota la sortida.
Dijous volia allargar el màxim de temps  amb una sortida  de running. Buscant fons i un control total sobre el cor. Al final 100 min. i 20 km. BRUTAL!!!!
Ja dissabte, deixant de banda el pulsómetre, una sortida a peu per trencar pulsacions. Primera part suau, i una segona part per pujar fins al cim de la Creu  Espectacular les pulsacions màximes, 191 Ppm, just al mig de la pujada. 80 min per fer 13 km.


Avui era el dia per pedalar una mica. Així ho he fet amb MTB. Donant voltes i voltes no molt lluny de casa. Amb les cames una mica massa carregades he pogut fer 2h i sumar 40 km. més.

Els paissatges que ens dóna la boira aquests dies són espectaculars. M'encanta travessar la boira i aconseguir veure-la sota els meus peus. La neu i la boira m'encanten. Sortir a correr amb el fred de primera hora, és una sensació fantàstica. M'agrada sentir el fred que envolta tot el cos i notar com es va escalfant de mica en mica. Els ulls ploren amb l'aire que talla cada part de la cara i les mans s'adormen abans no hi arriba la sang. Ara ja fa díes que les temperatures van cap avall. O t'adaptes o et morts, i recuperar el temps perdut costa molt.
JA TINC GANES DE TORNAR A SORTIR.