Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 9 de gener del 2011

Comença la carretera

Si no hi ha cap motiu especial aparcaré la MTB una bona temporada per sortir amb la roda prima. Comença la temporada de carretera, a on es tracta de caçar el màxim de kms possibles i anar afinant les cames.
Divendres, primera sortida de carretera, les sensacions van ser dolentíssimes. Es notava els dos messos de MTB a les cames. Molta força però poca lleugeresa. A més, per el meu descuit, el dia abans no havia sopat i amb un esmorzar massa pobre no estava per fer una tirada gaire llarga. No vaig poder complir amb la sortida que tenia pensada. Volia fred, ja que és el que toca i vaig anar a pujar Collsesplanes, carretera freda i humida.


Al final poc més de 60 km, +1000 md. en 2:30h. Complerts amb més pena que gloria.
................................

Que diferent que ha estat avui. No he arribat al centenar per poc. La idea era arribar a les tres xifres però desprès d'haver dormit fins massa tard (9h), no ho he pogut aconseguir. La sortida d'avui,  Moià, Castellterçol i tornar per Centelles, pujar un altre vegada a Collsuspina, mitja volta i cap a casa. 90 km i +1010 mD. 3:15 h.
Destacar la calor d'aquests dies. Sembla impossible per les dates que estem.
Molts ciclistes i grupetes per totes les carreteres. Les ganes que hi ha per pedalar són molt grans a tots els recons de Catalunya.
Fantàstic.
P.D.
Les carreteres estàn molt mullades, per això he hagut de netejar cada peça de la bici. Ha quedat com nova. A punt per tornar anar a la caça de més kms.