Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimarts, 30 de novembre del 2010

Moltes ganes de fang i camins

Desprès d'una setmana de grans entrenaments de running, tenia moltes ganes de trepitjar pols i fang amb la MTB. Tampoc volia grans desnivells. Una bona elecció, ruta 6 de la Plana. Ruta trencacames però ruta molt ciclable. Un total de 41 km en poc més de 2 h. Prou per disfrutar de la sensació de pedalar per camins oberts a la vida, sense fi. Un diumenge per disfruatar del bosc, de les olors de tardor i dels camins plens de fulles caigudes dels arbres.
 Espectacular dia fins que ha deixat de brillar el sol. No tant fred com la resta de la setmana i un ambient molt i molt agradable.
 Moltes pedres de pujada i de baixada.



Setmana de clàssic que ens ha deixat a tots els "culers" en un núvol permenent. No hi ha cap equip del món que ens pugui fer baixar, i per el que es va veure ahir al camp, encara hi estarem molt i molt de temps. Només un petit record per l'equip que l'hi ha tornat a fotre 5 al Madrid. La xuleria a casa, i el saber estar al camp. Només dir l'11 titular que per mi ja és el millor equip de l'história de la pilota. Valdés. Alvés, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Iniesta, Xavi (pilota d'or ja !!!), Pedro, Villa i Messi ( el déu de la pilota) són un exemple a seguir per molta gent. I no oblidar el mestre de mestres, Guardiola.
VISCA EL BARÇA FOREVER!!!