Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 3 de juny del 2012

Mig miler

Sis mesos, entre moltes altres coses, han servit per fer més de 500 kms a peu. No està gens malament per algú que li agrada molt més pedalar que correr.
El que va començar com a sessions obligades un cop per setmana per poder baixar una mica de pes per ser més lleuger sobre la bicicleta, ara s`ha convertit en entrenaments molt disfrutats. Repassant els numeros del Polar he vist que en 6 mesos he corregut molt més que en altres anys sancer.
Aconsegueixes que el cap disfruti amb el patiment d'entrenar i que les cames corrin soles, sense haver d'enviar cap impúls mental, només deixar que es moguin per si soles, esquivant pedres i forats sense cap mena d'esforç. Notes com l'herba molla dels estrets camins van mullant les cames, com canvien els paissatges en les diferents estacions de l'any, i com aquest dies en prou feines queden dos llengües de terra cobertes per males herbes que fan que no puguis deixar una linia per canviar cap un altre. La pluja ha fet creixer males herbes i flors, esperant la calor que ferà que les assequin i morin com qui res.Ortigues que piquen i et deixen les cames plenes de butllofes. Camins, quilòmetres, desnivell, ...això és el que es correr per Gurb.
Avui, no ha estat un entreno més, en les sessions de running no hi ha "un entreno més". Cada sortida és diferent, no sempre és el mateix.
Avui 80 min a 154 ppm. Res a veure amb el divendres, menys mal.
Kim.