Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimecres, 12 de maig del 2010

Jugant amb el temps

D'avui no passava, el mal temps no m'espanta i menys desprès de portar la setmana en blanc.
Ahir tot a punt, vestit i mudat de ciclista agafo la bici i a la primera curva del final del carrer la tija del síllin trencada!!! Que bestia!! El carbono trencat com si fós un troç de fusta i el pitjor problema és que la part trencada s'havia quedat a dins.
Dues bicis, totes dues a Bici Equip.
Avui si.
Desprès de començar la tarda ben programada per no perdre ni un minut he aconseguit complir amb un entrenament prou dur per desconectar la ment i conectar el cos. Fang, pedres i aigua, molta aigua m'han fet disfrutar com un nen petit.
Amb un sol de mentida que s'ha anat amagant, el final ha caigut un bon aiguat. M'agrada que les gotes em piquin a la cara i que l'aigua em mulli les cames. Com més tardi arribar el sol més l'apreciarem.
La sortida ha estat una Creu de Gurb i un Sant Roc. Bon desnivell per els pocs km que he fet. La part de sota la Creu enfangada fins a dalt de tot.


Baixant de la Creu l'aigua fa mala feina en el camí
Destacar que al final el diumenge vaig entrenar acompanyat, molt bona companyia per fer 50 km que ens van portar a l'Esquirol ja que la pluja ens va fer canviar de plans. A veure si ho puc repetir ja que els km passen molt més depressa. Gràcies companys i a veure quan ho repetim.
En un dia lleig, lleig, lleig,.... els numeros són 1:35:25 h amb 141 ppm i 1430 kcal. El desnivell prou destacable per els 30 km que he aconseguit fer, +620 m.
Que no pari la MTB! La primavera ha disfressat els camins i els camps d'un color verd impressionant. Serà culpa del temps?