Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 11 de juliol del 2010

Avui si.

Avui si
He notat força i rapidesa. És veritat que desprès d'una "pajara", si et recuperes bé vas com una moto?
Sortida no més enllà de les dos hores per complir amb +800 metres de desnivell.
He recuperat una zona que feia dies que no hi passava, Espinelves i Sant Hilari.
Amb aquesta sortida agafes moltes més ganes de no parar.

M'encanta la bici, en els pitjors i millors moments.

Mar i muntanya...

Més ben dit una muntanya i mar. Divendres aprofitant que les princeses havien marxat al Balis a passar la tarda jo hi anava pedalant.
El temps boig, boig, surto de casa i plou, pujo a Collformic i vent, i arribant a Sant Celoni cap a Vallgorguina una calor insoportable, boig, boig.

Porto unes quantes sortides que el cos no acompanya, em quedo sense gas massa ràpid. Aquesta sensació de sentir-me buit em comença agafar pujant a Collformic, amb les últimes rampes abans de coronar. El got d'aigua buit, em paro a una font i buido mig botelli d'un glop.
M'havia descuidat alguna cosa per menjar, només una bosseta de gel per la pujada a Vallgorguina. Al final em paro a una gasolinera de Sant Celoni. Sense aire condicionat ni neveres agafo un Kit kat i un Mars ple de caramel, desfet pel fort calor del local, m'embruto totes les mans, però es posa perfecta per fer passar aquesta buidor. Un gel de maiduixa, tot cap a dins em dona una energia que fa que arribi a Llavaneres amb ganes de més. Massa tard, la Laura i la Sílvia m'esperen per fer l'últim bany del dia, que amb la calor que havia passat unes hores abans es posa perfecta.

Bon entrenament, A la que el cos es vagi acostumant a aquets calor tot funcionarà millor, l'hivern i el fred és llarg, la calor......de mica en mica la guanyarem.