Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimecres, 10 d’abril de 2013

Seguint

Molts dies sense actualitzar el blog. Molts dies sense explicar res. Molts dies sense explicar coses del meravellós món de la bicicleta. Molts dies per...
El temps marca el dia a dia, i de normal 24h es fan curtes.
Porto un any amb entrenaments molt ben planificats. Tot el que m'envolta em respecta i res fa que es compliquin les setmanes. Ningú em diu per on haig de passar, ningú em marca el ritme i ningú cronomètre el temps que passo sol entrenant. Sento l'amor dels de casa, cosa que em fa seguir per millorar i sentir-me bé fisicament i mentalment. Sembla com si aquest díes les coses flotessin al meu voltant i jo les anés perseguint.

Vaig poder participar a la Marxa dels Ports del Maresme. Significava molt per mi, ja que forma part de la meva vida. Podriem dir que és la meva altre terra. Pedalar pel costat del mar i poder pujar al Montseny va ser espectacular. La gent anava molt ràpida , vaig poder aguantar bé el ritme i vaig acabar amb molt bones sensacions.
Sortida a Arenys de Munt

Per fi vaig poder anar a Montserrat amb dues rodes. Tret de la part de la Nacional de Manresa a Monistrol (amb un túnel molt perillós), la resta perfecta.


I el dia a dia entrenant m'ho passo molt bé. Amb dies de pluja, fred, neu i sobretot molt vent, no m'han espantat cap dia i han fet que continués amb moltes ganes. De llarg és la temporada que més quilòmetres he fet i la majoria d'ells tot sol, però amb el cap ple de bons pensaments.

******************************

US ESTIMO!!!