Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

divendres, 28 d’octubre del 2011

Al migdia.....

Aprofitant dos hores de dinar, m'ho estic combinant molt bé per poder aprofitar el màxim de temps per entrenar. Des de principi de curs escolar, entreno una mitjana de tres, quatre dies per setmana al migdia. Només agafava la roda prima, aprofitant aquesta tardor- estiu que s'ha allargat tant. La setmana passada vaig començar a introduir els entrenaments d'hivern, correr i MTB.
Aquesta setmana, desprès d'una sessió indoor de dilluns, el dimarts volia començar a tornar agafar el ritme dels entrenaments a peu. I déu ni do. 75 min a un ritme suau per no forçar gens el peu em van acabar sortint 12 km, i el que és el millor, sembla que la lessió va desapareixent. Em van recomenar una crema (silici orgànic) i unes plantilles IronMan que de moment està funcionant molt bé.
Dissabte tinc pensat de repatir a primera hora del matí.
Dimercres************* BTT
Dimecres feia la segona sortida de l'any amb la roda grossa. Improvitzada totalment i sortint desde Tona, em va sortir un circuit a on el punt més lluny va ser el  Castell de Taradell. Al.lucinat per la forma de les baumes per culpa del riu de fa una eternitat, vaig complir amb 90 min. 27 km. i  500 mD+. Les cames cremaven per culpa del dia anterior, però no volia baixar el ritme per por de fer tard. Totalment recomenat el camí de Taradell fins al castell.


Segur que hi tornaré amb una camara fotogràfica millor
 Tot i el temps que s'acosta......
GAS!!!!