Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dilluns, 6 de juny del 2011

Campionat del món de Windsurf

Sant Pere Pescador ++++ VW
Perfecta cap de setmana de mar i VW. Un altre any per disfrutar dels "pros" del vent. 
Quanta gent amb VW, amb una altre mentalitat i amb ganes d'ensenyar les seves cases amb rodes. Nosaltres al mig d'aquest territori VW disfrutant dels més petits de la casa,  on els hi canvïa la cara. El temps molt canvïant però sense epatllar el cap de setmana.
Territori T3
Amb totes les comoditats del millor hotel, nosaltres al mig de tot. En Marc i la Sílvia encantats de tornar anar amb el cargol. No sé que té però és mágic. Els hi encanta. S'estrenava en Marc, repetia la Sílvia, i és clar, la Laura i jo.....
La platja de St. Pere
Feia anys que no en tenia un a les  mans.
Anys enrera  tots els de la colla voliem una Monty, i només uns quants la tenien. Anavem a pujar i baixar pedres, recs i tot el que ens samblés divertit. Els genolls bruts i les cames marcades per els pedals, podiem passar-hi hores i hores fora de casa. La Creu la pujavem per el dret i la baixavem per llocs que ara em fan respecta. Els rierols aprofitavem quan plovia per possar-nos a dins i remar corrent avall.. Quan aquest cap de setmana vaig tornar a pujar a una Monty, m'hagués tornat a passar hores buscant pedres i rierols, en aquest cas unes escales ens van possar a prova. Tornava a ser un nen.
Fotos by Laura
 Encara m'enrecordo una mica, això d'anar amb bici no s'oblida mai.;-)
***********************
Això si que és extrany en mi, jo sobre una moto??? I quina moto.