Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 4 de juliol del 2010

おかげで水野

De la Laura i la Sílvia
.......i en Marc

Un cap de setmana diferent.

Sempre entrenar per les mateixes carreteres, els mateixos camins, i les mateixes imatges mentals cansa. De tant en tant va bé canviar per complet el territori i buscar motivacions extres per no parar.
Ahir i avui he estat fora de lloc, he deixat l'interior per estar el més a prop del mar possible. Tenia moltes ganes de rodar per la N-II que va seguint la linia de la costa, arribar a Tossa des de Mataró. Però per diferents motius he tingut que canviar la bicicleta per les sabates de correr.
Bona sortida des de Llavaneres fins a Mataró i tornar fins al Port Balis. Bany i dutxa obligatoria. Dia espectacular d'aigua i de sol, i la family disfrutant a la platja.
Relax a la platja del Balis
En total 1:15 corrent a un ritme suau per culpa de la calor i de no haver menjat res des del dia abans. 13,4 km amb una fantàstica sensació al correr al costat del mar. Aqui a Osona no tenim aigua salada. 
Espero que le próxim dia pugui ser sobre rodes.
Catalunya, amb la muntanya i el mar tant a prop, amb paissatges tant diversos, és un territori increible. La Costa del maresme té un encant especial, així com la Costa Brava, i també la Deurada. 
Segur que repetiré.