Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 23 de gener del 2011

El fred que no amança la fera

En una setmana d'entrenaments espectaculars, avui no podia ser menys. Sé que el fred no és el millor company d'entrenament, però un fred sec i un sol viu no m'espanten per res. En aquest territori on la boira és el pa de cada dia, quan no n'hi ha és un petit premi per poder sortir a pedalar tranquil.lament.
Cincerament, abrigat de cap a peus, dos parells de guants i dos parells de peücs han fet que  hagi tornat a disfrutar d'una jornada de ciclisme.
Perquè ningú em conegui.


Perfecta els dos peücs per mantenir els peus calents.
Igual que els dos guants
Ja pot continuar fent fred que si no hi ha humitat, i ben abrigat, no hi ha fred. Menys de 3h i 75 km més al sac, A la que ens comencem a treure capes de roba del cos, volarem. Avui he arribat a contar fins a 18 peces de roba + el casc per poder guanyar la batalla a les temperatures.

Trineus

Quan erem petits, qui no tenia el típic trineu de plàstic amb dos frens laterals negres, feia servir una bossa de basura gran. Ens havíem passat moltes hores a les rampes del mercat municipal de Vic amunt i avall.
Com tot aquesta vida, han evolucionat moltíssim. Continuen existin els típics trineus de sempre, es continua utilitzant una bossa de plàstic, però grans marques de cotxes s'han dedicat a reinventar aquesta joguina de grans i petits.
Aquest és el que fem servir nosaltres, un model rus dels anys 70. Allà on va triomfa.
Funciona molt i molt bé.

Porsche
Porsche

VW
Porsche
VW




VW
Molt i molt atractius.