Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dijous, 8 d’octubre del 2009

La creu de Gurb




El primer dia que estrenava la MTB la vaig fer pujar a la Creu de Gurb i li vaig ensenyar el que seria el seu territori des d'aquell moment. La vista cap a tota la Plana és molt maca. Encara que no es pedali fins al cim, ja que els últims metres es fan a peu, és una bona sortida. Jo aquell dia vaig pujar per la banda del tenis que no és precisament la millor per arribar a dalt amb bicicleta, ja que tens que penjar-te la bicicleta a l'espatlla i és bastant molest, però un cop a dalt val la pena mirar les diferents panoràmiques que hi ha, Pirineus, Cabrerès, Moianès. La baixada cap a Sant Julià Sassorba és molt divertida i pots enllaçar amb diferents camins per anar allargant la ruta fins que es vulgui.
A la fotografía surt una rosa dels vents construida per gent de Gurb, amics meus. Una gran feina van fer per poder construir aqui a dalt aquest monument als vents catalans. A la banda esquerra hi ha una sanyera i a la banda dreta hi ha la creu que dóna nom al cim.

Salutacions a tothom


Feia temps que volia crear alguna cosa relacionada amb el món de la bicicleta, des de l'ignorància que un mateix té sobre el tema fins a l'amor que em desperta aquest meravellós món. Ni sóc un professional ni sóc un malalt, però la bicicleta m'ajuda mentalment i físicament al dia dia.
Quan surts un diumenge molt fred (Sobretot a Vic) on les carreteres encara tenen la gebra de la nit, i la boira només desapareix quan vas a buscar altura, molts cops penses:"- M'hauria d'haver quedat a casa que segur que si està més bé." Però forma part de les dues rodes i no pots perdre ni un dia, que prou complicat costa trobar temps al dia dia.
Per tant amb molts ànims i moltes ganes aqui deixo la meva opinió.