Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimecres, 5 de desembre del 2012

#somescola (en català)

Sembla mentida que en ple S.XXI s'estigui discutint si l'escola ha de ser en català o castella. Diria que el problema no és aquest.
Com a marit de mestre que sóc diria que mai s'ha queixat de l'idioma que es parla dins de l'aula. Podria fer una llista molt llarga dels problemes que hi ha: Les moltes hores que dedica dins i fora de l'escola, els caps de setmana preparant les classes, pares que pensen que els fills s'eduquen a l'escola i no a casa, i sobretot el menyspreu que hi ha en segons quins sectors de la societat cap a la figura del mestre. I sense parlar del mal que estan fent les retallades per culpa d'aquesta maleïda crisis. Tot això i moltes coses més és el que hi ha, i  una vegada més els polítics demostren que caminen per una altre banda que no és la nostra. S'hauria de treballar per un ensenyament de qualitat, per poder assolir uns objectius excel.lents i sobtretot treballar per tenir el millor equip de mestres.
Com pot ser doncs que s'estigui discutin això.
ÀNIMS A TOTS ELS PROFESSORS QUE LLUITEN CADA DIA PER L'EDUCACIÓ EN CATALÀ DELS NOSTRES FILLS.
(Aunque he estudido toda mi vida en catalan, podria escribirlo en castellano pero defiendo mi lengua que es nuestro gran patrimonio.)

***********
Desprès de parlar de política, una mica de bicicleta.




 47 kms, 1:35h, 1200 kcal i 135 Ppm