Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dissabte, 9 de juliol del 2011

Primer mar i muntanya 2011

Com un pollastre amb gambes, avui tocava trevessar muntanyes per poder veure el mar i poder fer un mar i muntanya. Després del fracàs de l'últim dia, avui si, i per una ruta nova i no tant directa a l'aigua.
A les 6:30 sonava el despertador per no perdre ni un moment. Ales 7 el més petit es despertava per ajudar-me a preparar les coses. Esmorzar les tres torrades amb un bon cafè amb llet, engegar la Baby cook per aprofitar al màxim la platja, i la roba de carrer a la motxila per no tenir que banyar-se amb maillot i culotte. La Laura acaba de preparar-ho tot, amb un bon dinar que menjaría només arribar a la sorra, tovalloles, pales i crema, tot a dintre el cotxe, i jo amb bicicleta cap a Llavaneres.
Surto a les 8:30 direcció a Sant Julia, Coll del Buc, Espinelves, Santa Fe, Sant Celoni, Vallgorguina,Arenys, Mataró, i Llavaneres. Aquest són els llocs més marcats al meu mapa.



Cada dia que passo per terres del Montseny m'agrada més.

Al final quan he entrat a la Nacional, un grup d'uns 15 ciclistes de Badabici m'ha passat com un cuet. M'he agafat a ells i m'han fet volar fins a Mataró com un tren. Així he pogut complir amb 100 km. 1400 D+ amb 3:35h.
gràcies Laura un altre cop.
Bo,bo,BO.

Microones

Ops!!!!!!