Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 2 de maig de 2010

Atac a Bellmunt.

No fa gaires dies algú  em va dir que la pujada a Bellmunt és la més dura de la comarca. Aquesta afirmació tant rotunda em va deixar intranquil ja que jo l'havia pujat a peu i amb cotxe, mai amb bicicleta i des del dia que em van dir que era la pujada més dura que es podia fer per el territori Osonenc, que la tenia al cap per fer-la.
Avui ha estat un atac ràpid, tres quarts d'aproximació, mitja hora curta d'escalada i tornada al camp base de Gurb. Objectiu assolit.
Sembla un dels ports mítics del TourSort que no hi he pujat per les vistes !!!!
Baixada molt perillosa per la pluja i les curves d'Scalextric.
Personalment és una pujada molt dura però molt ciclable. Si que és veritat que és de les pujades dures d'Osona però............... amb un atac així no es fa tant dur.
Ahir canvi de plans. Estic condemnat a entrenar sol. Havia quedat amb en Jaume i la seva colla per fer una pedalada a la zona del Cabrarés amb MTB. No quedo mai amb ningú i menys quan no tinc mai hora  de sortida.
Problema,.... una gastroenteritis de la meva petitona. Tornant d'urgències una hora de running per no passar el dissabte en blanc. Una altre setmana serà però hi ha tres persones que passen per sobre totes les coses del món, cap problema, l'únic que vull ara és que es millori totalment perquè ho está passant malament.
Els numeros d'avui 2:16:53 a 140 ppm i 1841 kcal.
L'abril ha acabat amb  més volum d'entrenament Fantàstic.
Salut i mai més ben dit!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada