Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dilluns, 1 de març del 2010

Amb dos plats i prou


Diumenge, últim dia del mes de Febrer, una sortida de MTB per recordar. L'ajuntament de Vic fa temps va crear unes rutes per fer amb BTT a la comarca. En total n'hi ha 11 de marcades i jo per no perdrem amb bici de muntanya i ja que passen a prop de casa molts cops en segueixo alguna. Vaig decidir fer la 7 marcada com a nivell de dificultat alt. Mai havia buscat cap informació sobre aquestes rutes, només m'havia dedicat a seguir fletxes, ara cap ala dreta, ara recta, ara a l'esquerra, i així anar fent.
La 7 tenia molt bona pinta ja que començava amb un desnivell de 700 metres positius fins a Sant Bartomeu i continuava direcció cap a Sant Boi, però amb trampa, perquè aqui entres a la ruta 7A que és del centre de BTT del Lluçanés. Total, ben perdut a Sant Boi amb 40 km i sense saber a on anar. Al final decideixo agafar la carretera i agafar algún camí de Perafita a Sant Bartomeu. Hem surt una ruta totalment improvisada però molt xula.
Amb dos plats i prou perquè desprès d'una setmana molt suau d'entrenament amb dos sessions de rodillos faig tota la sortida sense fer servir el molinet petit. Jo al.lucinava pujar a llocs que a principi d'any havia de fer servir tota la traca per pujar rampes del 20/25 %.
Per cert Jaume, ruta totalment recomenable.
Bastantes estones amb companyia de la Laura i la Sílvia amb el mans lliures
Llocs que desconeixia 




Els numeros del dia són: 3:10:00/ 59,9 km/150 ppm 2897 kcal/ i 1200 metres de desnivell positiu.
El mes de Febrer es pot resumir en que vaig per bon camí en nivell d'entrenaments. He fet 650 km en bicicleta i 43 de running. 250 més que el Gener. Aquest mes de Març amb l'aventatge del clima i dels dies més llargs a buscar els 1000, cosa impensable en mi.

4 comentaris:

  1. hosti!! varem fer la mateixa ruta, i ens vam perdre al mateix lloc!!! jo vaig retrovar la ruta a sant marti xic, i gairebé varem fer les mateixes fotos!

    felicitats per el blog

    ResponElimina
  2. Gràcies anònim per la teva informació. La veritat és que no hem va saber gens de greu de perdrem, va ser una bona excusa per augmentar km i km.
    M'alegro que ús agradi el bloc, és una manera de viure "el vici de la bici"

    ResponElimina
  3. hola kim!!! es una ruta fantastica ja le he fet,tinc la sort de ser de la zona i me la conec molt be hi han variant molt maques.....

    ResponElimina
  4. Veig que aquesta ruta agrada a molta gent. Serà qüestió de repetir i disfrutar encara més del lloc. Gràcies

    ResponElimina