Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dilluns, 28 de febrer de 2011

Dos parts ben diferents

Un cap de setmana aprofitat de dalt a baix, de principi a fi, i sobretot satisfet de tot el que hem fet.
Dissabte començava amb una excursió a la neu. Desprès del fracàs de l'últim dia, la princesa de la casa ja baixa i gira amb prou tècnica per poder pujar més amunt. No entenc aquest canvi de xip en possitiu. Quan ha començat a fer cas de les meves explicacions, i de les explicacions de la Laura, ha començat a divertir-se amb aquest esport. Hem acabat quan  han tancat.
Aquest paral.lel apunta maneres.L'altre part del cap de setmana, diumenge, entrenament amb la roda prima. Algú en aquest món es va deixar la porta oberta, el corrent d'aire era terrible. 3 hores llargues per poder completar 80 km. no més. L'última hora amb tot el vent de cara fins a casa. És ben veritat que el vent venia del nord. A la que deixava de pedalar quedava parat, semblava com si estigués pujant rampes del 10%. Feia molt temps que no trobava el ventilador de cara. Et queda una sensació molt extranya, perquè acabes molt cansat amb pocs kms.
Al final, ja arribant a casa, una rafaga de vent em fa fora de la carretera i rebento pneumàtic i camara. A 200 mtrs. de casa....,!!!!! Quina mala sort.
Amb aquest cel semblava tot molt fàcil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada