Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 24 de gener del 2010

Ja esquia


Ahir estrenavem temporada 2010 d'esqui. S'estrenava la Sílvia amb esquis i botes de nena gran. Queden enderrera els esquis de plàstic i corretges que la seva feina van fer.
L'experiència va ser fantàstica i ja ens podem anar preparant amb la Laura perquè no la seguirà ningú.Vam començar amb la teoria de la caseta (cunya de tota la vida) i desprès vam intentar  posar-la en pràctica, cosa més dificil. Vam fer quatre pistes llargues a la Molina. Va caure, va riure i va entendre  que significa l'esqui per nosaltres. Jo no la forçaré en res, quan va dir que estava cansada vam anar a dinar i vam parar.  La teoria la té i si com a mínim i tornem un parell de vegades més abans dels quatre anys podrà fes una baixadeta tota sola.
A la tarda ens varem fer un tip de pujar muntanya amunt i baixar amb un trineu d'origen rus que sembla més aviat una moto. Era el primer cop que el disfrutavem de veritat. Tot això  fa que la Sílvia li agradi més la muntanya i la neu. I a la Laura i a mi encara ens fa més il.lusió veure com li agrada i com disfruta.

Avui s'ha despertat amb la sensació d'haver fet una gran esquiada, amb el seu primer mal de cames !!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada