Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dimecres, 1 de gener de 2014

S'acaba el 2013 comença el 2014

Ja acabat l'any 2013 i donar la benvinguda al 2014 faig un petit resum del que ha estat aquest any ciclisticament parlant. No he fet moltes marxes, però sí que han estat molt selectives. Marxes que feia temps que volia fer, d'altres Marxes repetides, i Marxes de nova creació. Les he disfrutat molt cada una d'elles. Totes elles sorprés del resultats aconseguits i sempre amb la sensació d'haver fet les coses ben fetes. He pogut conèixer fins a on podia arribar per el meu nivell,  i suposo que amb l'experiència d'aquest any ferà que la preparació per el próxim any sigui millor.

Com l'any passat, el repte més gran era tornar a fer la BCN-AND. Segon any consecutiu que la feia i segon any que l'acabava amb 45 minuts  menys que l'edició del 2012. Genial sentir-se bé i disfrutar d'un gran ambient de ciclisme. Aqui vaig patir la part més terrible de tota la temporada, la pujada a Ordino. Una petita espina clavada que de ben segur tindré l'oportunitat d'arreglar.

Una Marxa que em va sorprendre positivament va ser la Marxa Jufré. Suposo que el conèixer tant bé el recorregut i trobar molta gent coneguda, va ajudar  que fós una gran experiència. Aquesta si que la repetiré.

Al final vaig decidir fer Ramences. La Marxa més famosa en el calendari català. És d'aquelles que suposo que s'ha de fer. No crec que repetexi. També un territori molt conegut, sense res de nou. Només la sensació de pedalar al costat de tanta gent, i veure que hi ha gent molt professional.

La que em va deixar amb la mel als llavis va ser Els Ports del Maresme. Sí que es va fer. Arribava molt bé per ser que es feia tant aviat en el calendari. Però una nevada pocs díes abans de la cursa deixava el recorregut molt poc exigent, ja que no podiem fer les rampes més dures del Montseny. Espero poder-hi tornar per disfrutar una vegada més del  Montseny. És un orgull saber que equips profesionals com el Katusha, aquests dies estan disfrutant del nostre territori i de les que per molts són les nostres carreteres de batalla diàries.

He pogut comprovar que en la majoria de Marxes cicloturistes que he fet,  m'ha faltat tenir una mica més de fons. Tocarà fer sortides més llargues i no tant explosives. Ja tinc algunes curses marcades en vermell per el 2014. Algunes semblen molt interessants.

He canviat coses en la preparació d'aquest 2014 respecte l'any passat. Sempre pensant en millorar. He introduit més exercicis de força en aquesta epoca de l'any, amb més hores de gimnàs i més sortides a correr per la muntanya. I sobretot amb moltes ganes de continuar fent esport, que al final és el que més m'agrada.


FELIÇ ANY NOU A TOTHOM1 comentari: