Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 10 de juny del 2012

Etapa reina

Sensacional recorregut el d'avui amb un puja i baixa constant.
Sortia d'hora al matí per poder allargar al màxim i no haver d'estar pendent del rellotge perque es fés molt tard. Feia molts dies que em voltava pel cap anar a fer la Costa del Montseny i avui al matí posava direcció cap a Collformic, però al arribar a Seva he decidit fer-la al revès per poder pujar al Turó de l'Home. Pensava que d'aquesta manera no seria tant dura però s'ha quedat només amb un pensament. Terrible, desprès de molts quilòmetres, la pujada del poble del Montseny fins a dalt de Collfomic.
La pujada del Turó molts metres dret sobre la bicicleta amb tota la força de les cames  i anar fent, encara la recordava des de l'última vegada que hi vaig pujar.
Molt content per no haver fet servir tot el dessarollo que porto a la bici.
També molt content d`haver estat 4h i mitja pedalant sense parar, només a dalt del Turó per tirar un parell de fotografíes i cap avall. La baixada molt dura per culpa de l'esfalt que no hi ha.
Avui em sembla que gastat tot un joc de pastilles de fre.
Són d'aquelles sortides que quan arribes a casa tens la sensació d'haver fet una bona feina.


En el que va d'any dec haver passat unes 20 vegades per Viladrau, sense cap mena de dubte és el poble que més vegades m'ha vist a passar. Un parell de fotografíes per un petit homenatge.


 Com sempre, i com qualsevol època de l'any el Montseny està preciós.

 Primeres rampes del Turó de l'Home. Destacar el mal temps de la part més alta del Turó.

 Pujant cap a Collformic una petita marieta m`ha animat a no decaure. Durant bona part de la pujada ha anat sobre meu.
 Per possar el punt i final a la sortida d'avui, un bon dinar de ciclista

Al final han estat 4:40 min. per fer 120 km i 2300 mD+. Tornarà a passar temps per tornar a pujar fins als 1712 mtr. del Turó