Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dilluns, 1 de març del 2010

Jolavui

Espectacular la nova Cannondale Flash

Amb dos plats i prou


Diumenge, últim dia del mes de Febrer, una sortida de MTB per recordar. L'ajuntament de Vic fa temps va crear unes rutes per fer amb BTT a la comarca. En total n'hi ha 11 de marcades i jo per no perdrem amb bici de muntanya i ja que passen a prop de casa molts cops en segueixo alguna. Vaig decidir fer la 7 marcada com a nivell de dificultat alt. Mai havia buscat cap informació sobre aquestes rutes, només m'havia dedicat a seguir fletxes, ara cap ala dreta, ara recta, ara a l'esquerra, i així anar fent.
La 7 tenia molt bona pinta ja que començava amb un desnivell de 700 metres positius fins a Sant Bartomeu i continuava direcció cap a Sant Boi, però amb trampa, perquè aqui entres a la ruta 7A que és del centre de BTT del Lluçanés. Total, ben perdut a Sant Boi amb 40 km i sense saber a on anar. Al final decideixo agafar la carretera i agafar algún camí de Perafita a Sant Bartomeu. Hem surt una ruta totalment improvisada però molt xula.
Amb dos plats i prou perquè desprès d'una setmana molt suau d'entrenament amb dos sessions de rodillos faig tota la sortida sense fer servir el molinet petit. Jo al.lucinava pujar a llocs que a principi d'any havia de fer servir tota la traca per pujar rampes del 20/25 %.
Per cert Jaume, ruta totalment recomenable.
Bastantes estones amb companyia de la Laura i la Sílvia amb el mans lliures
Llocs que desconeixia 




Els numeros del dia són: 3:10:00/ 59,9 km/150 ppm 2897 kcal/ i 1200 metres de desnivell positiu.
El mes de Febrer es pot resumir en que vaig per bon camí en nivell d'entrenaments. He fet 650 km en bicicleta i 43 de running. 250 més que el Gener. Aquest mes de Març amb l'aventatge del clima i dels dies més llargs a buscar els 1000, cosa impensable en mi.